Notify Message
News
Klogg3000 / Oct 15, 2017


ESO's nästa DLC är Clockwork City som kommer 23/10, som vanligt tillsammans med en stor patch till grundspelet som inkluderar nerfs och buffs och förändrade skills.
Clockwork City är samma storlek som Thieves Guild- och Dark Brotherhood-DLC:erna, d.v.s. inte så stor.Läs mer om DLC:n här:
https://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/26211

Och för de som är riktigt intresserade finns de PTS:ens senaste patchnotes här:
https://forums.elderscrollsonline.com/en/categories/pts

Ses in-game!
/Klogg3000
Klogg3000 / Jul 19, 2017
På torsdagkväll 20/7 startar Midyear Mayhem, ett PVP-event med dubbel AP och en hel del annat smått och gott som samlarföremål, extra belöningar och möjlighet att köpa en massa gula smycken i Cyrodiil. Eventet håller på t.o.m. 31/7 och gäller även Imperial City och Battlegrounds.
Klicka här för mer info.

Swedish Legion hör till Daggerfall Covenant i Cyrodiil och vi håller normalt till på kampanjen "Sotha Sil" (30 dagars non-champion), och alla som vill är välkomna att joina oss, oavsett level.

OBS! När det var dubbel-AP-event i våras så var det väldigt långa köer in till Cyrodiil, så ha det i åtanke och logga på god tid.

Ses på slagfälten! 😀

Klogg3000 / Nov 30, 2016


På söndag 4/12 kl 20-22 kör vi ett litet PVE-event (@Geeklas: "Eller ska vi säga PVE-advent!?") för de som är intresserade av att göra diverse public dungeons, world bossar eller annat. Logga in för att signa.

Aktivitetsnivån gick av många olika anledningar ner ett tag efter Update 12, men såhär i juletider har det kommit igång lite igen med både nya och återvändande spelare. Kul tycker vi! :D

Housing närmar sig med stormsteg och det ska bli riktigt spännande att se hur det implementeras! Vad jag vet är det inget datum sagt än, men nån gång i början av 2017 ska det bli iallafall.

Runt jul och nyår firas the New Life Festival i Tamriel också, det får vi inte missa :)
Och vi får inte heller missa denna amazing mount som kommer finnas i crown store under festivalen!

Ät nu mycket pepparkakor och ha det supermysigt i advent!
/Mia @Klogg3000

Klogg3000 / Oct 06, 2016


Kommande events

På morgondagens fredagsmys firar vi Update 12 med att härja runt i zoner där det finns eftertraktade set-delar, göra events i Craglorn och vem vet, kanske blir det en och annan duell efter ett par öl också ;)

Missa inte heller söndagseventet då vi fortsätter kämpa oss igenom Maw of Lorkhaj! :D Läs mer och signa här.

Koll på Update 12

Svårt att hålla koll på alla miljarder set-delar som kom med Update 12? Keep calm och läs våra hjälpsamma forumposter i ämnet:

Och är du uttråkad nån dag kan du ju alltid läsa hela patch notes för Update 12 här ;)

Ses in-game!
/Mia @Klogg3000
Klogg3000 / Sep 27, 2016


Det har blivit ett par söndagar med överfulla trials-grupper, härligt med så stort intresse! Vi hann dock inte bli klara med Maw of Lorkhaj i söndags, så den fortsätter vi med på söndag 9/10. Läs mer och signa här!
Nu på söndag 2/10 blir det klassisk PVP i Cyrodiil och till det signar du här.

Update 12 närmar sig mer stormsteg!
Enligt ESO's twitter släpps det redan 5/10 :D Vi hoppas att det stämmer!

Tack till alla som röstat om höstens aktiviteter!
Flest röster fick "Trials i normal mode" och det är vi ju redan igång med. Näst flest röster fick Imperial City/Sewers, och vi kommer snart lägga till event där vi bl.a. gör alla quests i Imperial City, perfekt tillfälle att få dem gjorda och slippa oroa sig för gankers ;)
Här hittar du hela resultatet i omröstningen (och kan passa på att rösta om du inte redan gjort det).

Just den här veckan blir det dock endast pvp-eventet på söndag, då irl-grejer kommer i vägen för oss officerare. Men nästa vecka blir det nya tag :D

Ses in-game!
/Mia @Klogg3000

Klogg3000 / Sep 15, 2016


I fredags tog fredagsmyset en oväntad vändning efter första omgången i The Imperial Sewers och fortsatte med trials/raids! :D Närmare bestämt Hel Ra Citadel och Aetherian Archive på normal mode. För några av oss blev det ett kärt, nostalgikantat återseende, medan många andra var där för första gången.
Självklart fick vi blodad tand, och söndag 18/9 blir det mer av det goda!

Läs mer om eventet och anmäl dig här.

Tack @Xannziee för de fina bilderna!
Läs hennes härliga blogginlägg om fredagens event här.