Notify Message
Forums
Page 1
Search
#13047305 Feb 07, 2017 at 05:49 PM
4 Posts
1. Har du läst våra regler? Rad för rad!
2. Skriv din ålder: 33 Humanskt flickebarn
3. Klass och spelstil: Spelar en Nord female med Bow/Vamp spec, försöker få upp tvåhands-svärd så jag kan likna Xena warrior princess lite mer, men det går långsamt. Pil och båge, det är grejjer det.
4. Beskiv dig själv med 100 ord(EXAKT!) Enligt sidan Count my words så har jag: You have typed 552 characters and 100 words.

Jag heter Johanna. Jobbar som undersköterska inom äldrevården och jobbar rätt mycket, så mitt spelande från en total gamernurd har blivit Casual-for-fun..nurd. Bor med gubbe och fyra katter. Jag älskar att skoja till det, är rätt klumpig IRL och IG men det gör ingenting! Avskyr drama och är mer den som vänder andra kinden till och förlåter mer än jag borde. En snäll kärring helt enkelt. Jag gör vad jag kan med det jag har och tar tillvara på det man ger mig, och ger tillbaka det jag kan, må det vara vänskap, en pilbåge, eller en god Leffe Blonde.


5. Har varit både guild-leader, raid-leader, officer och vanlig member så jag vet hur guildsystemet med dess ranker funkar. Har varit Council i Whitestar community, men det var längesen, nu är jag bara en Shadow i det gillet i ESO och tycker allt att jag är såpass gammal nu att en svensk-talande guild tilltalar mig och mitt spelande mer.
6. Jag har spelat med många svensktalande gamers, men ingen från Swedish Legion vad jag kan minnas. Om någon känner igen namnet Alakina/Johanna/Bryndrifa i något spelsammanhang, från Blizzard till En Masse får dom givetvis gärna gå i god för mig utan att jag vet om det x)
7. ??? = Not the square root of Pi, Pi is not a lie, but the cake obviously is...or so I've heard.
8. PROFIT! INTE om man tittar på huset jag vill ha i ESO...T-T, det var dyrt det!

Jag var seriös och rolig och skämtsam på samma gång =P

That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die..
After the Daylight, The Night of Pain,
That is not Dead, Which Can Rise Again.
+0
#13049298 Feb 08, 2017 at 11:59 AM
Site Admin
152 Posts
Hej Johanna!

Trevligt att lära känna dig lite och en Xena-spec låter ju som ett awesome mål att sträva efter :D

Jättekul att du hittat till oss, du är varmt välkommen! Kontakta @Klogg3000 in-game så får du invite.

Ha en bra dag!
/Mia @Klogg3000
I am so omniscient, that if there were to be two omnisciences, I would be both!
+0
Page 1