Notify Message
Forums
Page 1
Search
#5955448 Apr 13, 2012 at 07:56 PM · Edited 4 years ago
Site Admin
511 Posts
Vi har inte en hel massa regler i Swedish Legion, men några har vi ändå och de förväntar vi oss att du kan hålla dig till om du vill vara med i detta guildet.

Visa respekt
Som medlem av Swedish Legion bär du ett ansvar att gentemot andra spelare inte dra ner vårat namn i skiten. Tänk på vad du säger till andra i dungeons, pvp, raids och liknande. Alla blir arga ibland, alla tycker att man spelar med är idioter ibland, men det hjälper inte att skrika på de och kalla de för idioter i de fallen.

Ta istället ett djupt andretag och tänk på att folk i både pvp och dungeons kanske är där för första eller andra gången och fortfarande är väldigt osäkra på vad som ska göras. Är det någon som lallar runt i ring eller springer åt fel håll hela tiden?

Skicka en whisper och förklara vad man ska göra där istället för att skrika på de i chatten att de är dumma i huvudet och aldrig mer borde spela pvp etc. Kritik sker privat och beröm sker offentligt. Det gör hela spelupplevelsen mer behaglig för alla som spelar samtidigt som det inte ger guildet ett dåligt rykte.

Och om du verkligen måste avreagera dig, fokusera extra hårt och slå ihjäl några extra i pvp, det brukar hjälpa :)

Ålder
För nya medlemmar gäller åldersgränsen 18+. Det går göra undantag för detta om det exempelvis är en kompis till någon av våra existerande medlemmar eller om det är någons barn etc, i slutändan handlar det trots allt om person till person och hur de agerar.

Vid gemensamma events - Lyssna
När vi kör gemensamma events så gör vi givetvis det för att det ska vara kul och för att vi ska ha kul ihop. Men för att göra det lite lättare och roligare för alla - lyssna på den som leder eventet. Är det en raid eller storskalig pvp så blir det bara snurrigt och rörigt om alla pratar i mun på varandra med sina egna förslag på vad som ska göras härnäst.

Givetvis är det bra att komma med förslag, speciellt om de är bra, men när raidledaren säger något så är det det som gäller just då. Annars är det bara att babbla på som vanligt om allt mellan himmel och jord under tiden som vi dödar den stora bossen eller alla 3000 motståndarna i pvpn :)

Vi förväntar oss även att du loggar in på TeamSpeak under gemensamma events för att underlätta kommunikationen. Du behöver inte prata, det räcker med att lyssna om du inte har möjlighet att prata eller helt enkelt bara är blyg, det är helt ok bara du kan höra oss.

Vid konflikt inom guilden
Är det någon annan medlem man har problem med som inte går att lösa genom att bara prata tillsammans, kontakta oss i ledningen med det så ska vi göra vad vi kan för att ordna upp situationen. Ibland kan det bli lite infekterat och då kan det vara bra att få in en utomståendes tankar och idéer för att det ska gå att komma framåt.

Vi har låg toleransnivå vad gäller drama inom guildet och kommer inte acceptera att man sitter och snackar skit om varandra i guildchatten eller bakom ryggen, så kontakta oss så snart ni upptäcker att det inte går att lösa.

Inaktivitet
Vi ställer inga krav på att du spelar varje dag, eller ens varje veckan för den delen. Men om man är offline i 30 dagar eller mer så riskeras man att kickas ur guilden på grund av inaktivitet. Vet du att du ska vara borta en längre tid men du har för avsikt att komma tillbaka? Säg till någon officer eller högre att så är fallet så ska vi se till att du fortfarande har kvar din guild tag när du kommer tillbaka.
"Hej! Håller på och arkiverar de sista inläggen på forumet (är på jobbet, fick lite tid över, erhm...), och Zeraphine hade gjort ett foruminlägg i november 2012 med frågan om ni skulle kolla in ESO nåt. Fick syn på ditt svar och tyckte din sista mening var så klockren! "Sen får vi se vad det blir av det..." Blev ju en bebis av det!! 😀 Hade nog ingen kunnat gissa..." - Klogg3000, ESO works in mysterious ways+1
Page 1